خوزستان به لحاظ تولید محصولات در وضعیت مطلوبی است
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت : امسال سعی بر این بود تا در راستای اجرای فرامین مقام معظم رهبری و شعار اقتصاد مقاومتی به مشکلات صنایع تولیدی رسیدگی شود و می توان گفت وضعیت تولید محصولات در خوزستان خیلی خوب است اما متناسب با آن از داشتن صنایع تبدیلی […]
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت : امسال سعی بر این بود تا در راستای اجرای فرامین مقام معظم رهبری و شعار اقتصاد مقاومتی به مشکلات صنایع تولیدی رسیدگی شود و می توان گفت وضعیت تولید محصولات در خوزستان خیلی خوب است اما متناسب با آن از داشتن صنایع تبدیلی محروم هستیم.
به گزارش خبرنگار نبض شهر ، حسین برزگر در نشست خبری امروز که به مناسبت ۱۶ اکتبر روز جهانی غذا در معاونت غذا ودارو برگزار شد اظهار کرد : با توجه به شعار جهانی بهداشت امسال که اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقای سلامت است، پنج شاخص کاهش مصرف قند و نمک و چربی، برچسب اصالت و سلامت کالا، نشانگرهای تغذیهای، مبارزه با قاچاق کالا و نشانی ایمنی و سلامت در نظر گرفته شده وما در شاخص نشانگرهای تغذیهای به صورت صد در صدی موفق شدهایم.
برزگر ، شعار جهانی امسال را «تغییر روند مهاجرت با سرمایهگذاری در امنیت غذایی و توسعه روستایی »اعلام و اظهار امیدواری کرد :دستگاه های اجرایی با همکاری در تامین امنیت غذایی درمیان روستاییان از مهاجرت پیشگیری کنند .
این مقام مسئول ،با بیان اینکه یکی از اهداف کلی دانشگاه درباره کاهش بیماری های غیر واگیر در خوزستان ، کاهش مصرف نمک است خاطر نشان کرد : در حال حاضر میزان مطلوب مصرف نمک از سوی سازمان بهداشت جهانی پنج گرم در روز اعلام شده که این رقم در کشور ما ۱۲ گرم است .
وی گفت : طبق برنامه ریزی های انجام شده هدف گذاری مصرف نمک در سال ۲۰۱۸ به ۸٫۴ گرم و در سال ۲۰۲۵ به ۷ گرم باید برسد . همچنین کاهش ۲۰ درصدی قندهای ساده در آشامیدنیها صنعتی، کاهش ۱۵ درصدی مصرف روغن از جمله روغنهای نباتی در کل کشور از برنامههای سازمان غذا و دارو است.
جای پیام های سازمان غذا ودارو در شهر خالی است
معاون غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در بخشی دیگری از صحبت های خود درباره عدم پرداخت مطالبات دانشگاه از سازمان های بیمه گر سخن گفت و افزود: با توجه به بروز این مشکل در بحث تامین دارو بویزه برای بیماران صعب العلاج به زودی دچار مشکل می شویم .
برزگر همچنین بر نقش تبلیغات در ارتقای سطح آگاهی مردم نسبت به تغذیه سالم تاکید کرد و افزود : جای پیامهای سازمان غذا و دارو در سطح شهر خالی است و تنها بیلبوردهای تغذیه ناسالم را در سطح شهر مشاهده میکنیم انتظار داریم شهرداری در این زمینه با ما همکاری کند.
م .نصیریان
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید